Skip to content

Giveaways bedrukken

Een handig reclamemiddel

Vind jij het ook zo leuk om bij een evenement een leuke gadget mee te krijgen? Je kunt ervoor kiezen om zelf een giveaway te laten bedrukken. Natuurlijk kan je er eentje bestellen, maar ook meerdere tegelijk om uit te delen aan een grotere groep. Giveaways kun je bestellen in de vorm van bijvoorbeeld keycords, buttons, magneten, polsbandjes, sleutelhangers, stickers, muntjes, badgehouders en zelfs aanstekers. De keuze in het assortiment is vaak groot en op deze manier kun je echt jouw originele giveaway laten bedrukken. Het is voor een ander leuk om een unieke gadget mee naar huis te krijgen, ook voor jezelf is het leuk ter herinnering. Zo kan je zelfs gadgets sparen door de jaren heen en een eigen collectie bij elkaar garen.

Verschillende ontwerpen

Je kan bij het bedrukken van giveaways kiezen voor verschillende dessins. De meeste giveaways zijn in verschillende kleuren beschikbaar en je kan helemaal zelf het logo ontwerpen. Hierdoor alleen al is het een leuke uitdaging om aan te beginnen. Het proces van een tekening naar bijvoorbeeld een bedrukte pen is eenvoudig en geeft plezier. Sleutelhangers kunnen erg praktische gadgets zijn. Iedereen gebruikt sleutels en door sleutelhangers verlies je minder gemakkelijk je sleutels. Bovendien gaat een sleutelhanger vaak niet snel kapot en daardoor lang mee. Elke keer als mensen hun sleutels gebruiken, zullen ze de sleutelhanger zien en worden ze herinnerd aan jou of aan je bedrijf. Dat is nog eens subtiele reclame. Reclame die bovendien helemaal niet duur hoeft te zijn. Het is voor veel mensen dan ook aantrekkelijk om giveaways te laten bedrukken. Maak je unieke bierviltje en deel deze met anderen. Zie het als een soort visitekaartje. Om je bedrijf te promoten is het belangrijk om in the picture te komen. Een website zorgt vaak al voor veel positieve publiciteit, met een gadget stimuleer je de publiciteit nog meer.

Jouw unieke gadget voor een lage prijs

Online kun je je jouw ideale giveaway laten bedrukken. Je kunt kiezen uit mooie kleuren, diverse formaten en dessins. Je maakt je bedrijf in één klap stukken aantrekkelijker. Daarnaast heb je iets wat je altijd kunt bewaren. Ook als je een unieke sleutelhanger wilt laten maken voor je vriend of vriendin, dan is het hartstikke leuk om deze zelf te laten bedrukken. Verzin een originele tekst en laat iemand weten hoe bijzonder je hem of haar vindt met een leuke giveaway.